Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Αποκτήστε ένα σύγχρονο δυναμικό ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) και δώστε την ευκαιρία στην επιχείρηση σας, να προβάλει τα προϊόντα της στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος εμπορικής δραστηριοποίησης κάθε επιχείρησης. Είναι ο μοναδικά αποδοτικός τρόπος για να εισχωρήσετε δυναμικά στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και να επεκτείνετε τις εμπορικές δραστηριότητές σας.
Στην BSN αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την παραμετροποίηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με κριτήριο την ταχύτατη και εύκολη πλοήγηση των χρηστών αλλά και την άνετη διαχείριση του από εσάς. Κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα της BSN, καλύπτει όλες τις προδιαγραφές του ηλεκτρονικού εμπορίου και χαρακτηρίζεται από την μέγιστη λειτουργικότητα και ευελιξία.

Κατασκευή e-Shop

Η κατασκευή e-shop αποτελεί μία κίνηση στρατηγικής σημασίας για την περαιτέρω επέκταση και κερδοφορία της επιχείρησής σας.
Σήμερα, όλο και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, για να πραγματοποιήσουν έρευνα αγοράς, να συγκρίνουν τιμές και να αγοράσουν online. Σε πολλές επιχειρήσεις, τα eshops σημειώνουν υψηλότερες πωλήσεις από τα φυσικά καταστήματα, ενώ ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός επιχειρήσεων δραστηριοποιείται αποκλειστικά online. Χωρίς αμφιβολία, η online αγορά είναι η αγορά του μέλλοντος!
Ένα μοντέρνο και λειτουργικό e-shop μπορεί να προσελκύσει νέους πελάτες και να μεγιστοποιήσει τα επίπεδα ικανοποίησης και εξυπηρέτησης της πελατείας σας με ελάχιστο κόστος δημιουργίας και συντήρησης.

Περισσότερα...

BSN MarketControl 2.0

Για την επιτυχημένη λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, είναι πολύ σημαντικό, να γνωρίζετε τον ανταγωνισμό, έτσι ώστε να μπορείτε να διαμορφώνετε τις τιμές πώλησης των προϊόντων αας. Το BSN MarketControl σας παρέχει πληροφόρηση για τις τιμές των προϊόντων σας σε άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα, σε πραγματικό χρόνο, και σας επιτρέπει να καθορίσετε τιε τιμές πώλησης των προϊόντων σας στο δικό σας κατάστημα με βάση κανόνες που εσείς ορίζετε.
H εφαρμογή έχει σχεδιαθεί να είναι απλή στην χρήση της και φιλική στον χρήστη, παρέχοντας αναλυτική πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο αλλά και ιστορικό των τιμών όλων των προϊόντων.

Περισσότερα...

BSN SCU - Ολοκληρωμένο Σύστημα Εμπορικής Διαχείρισης και eShop

Το BSN SCU είναι ολοκληρωμένο Σύστημα Εμπορικής Διαχείρισης με ενσωματωμένο Ηλεκτρονικό Κατάστημα.
Διασφαλίζει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε η επιχείρηση να έχει την υψηλότερη δυνατή απόδοση στις πωλήσεις και στους πελάτες της, στην συνεργασία με τους προμηθευτές της αλλά και στην εσωτερική της λειτουργία, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Το BSN SCU χρησιμοποιεί το μοντέλο διάθεσης λογισμικού SaaS (Software as a Service) και λειτουργεί σε περιβάλλον Cloud σε υπερσύγχρονα Data Centers. Με μία απλή σύνδεση στο Internet, χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε την στιγμή που το χρειάζεστε, όπου και αν βρίσκεστε, από οποιαδήποτε συσκευή. Το BSN SCU σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στις κύριες δραστηριότητες της επιχείρησής σας, αφού διαχειρίζεται τις εμπορικές και οικονομικές λειτουργίες της επιχείρησής σας, την συνεργασία με τους προμηθευτές σας και τις μεταφορικές εταιρείες, την παρουσίαση των προϊόντων σας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και την επικοινωνία με τους πελάτες σας, παρέχοντας απεριόριστες δυνατότητες προβολής.

Περισσότερα...

Σχεδιάζοντας το δικό σας eShop

Στη BSN αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την υποστήριξη του ηλεκτρονικού σου καταστήματος, βασιζόμενοι σε τεχνολογίες αιχμής, πρωτότυπη σχεδίαση, υψηλή αισθητική και άριστη λειτουργικότητα, σε προσιτές τιμές με ευέλικτα πλάνα αποπληρωμής.
Συμπλήρωστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον προγραμματισμό της πρώτης μας συνάντησης.

Επικοινωνία