Κατασκευή e-Shop

Η κατασκευή e-shop αποτελεί μία κίνηση στρατηγικής σημασίας για την περαιτέρω επέκταση και κερδοφορία της επιχείρησής σας.
Σήμερα, όλο και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, για να πραγματοποιήσουν έρευνα αγοράς, να συγκρίνουν τιμές και να αγοράσουν online. Σε πολλές επιχειρήσεις, τα eshops σημειώνουν υψηλότερες πωλήσεις από τα φυσικά καταστήματα, ενώ ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός επιχειρήσεων δραστηριοποιείται αποκλειστικά online. Χωρίς αμφιβολία, η online αγορά είναι η αγορά του μέλλοντος!
Ένα μοντέρνο και λειτουργικό e-shop μπορεί να προσελκύσει νέους πελάτες και να μεγιστοποιήσει τα επίπεδα ικανοποίησης και εξυπηρέτησης της πελατείας σας με ελάχιστο κόστος δημιουργίας και συντήρησης.

Προσέλκυση νέου κοινού.

Δημιουργώντας ένα eshop, εκτίθεστε σε μία καινούργια και σύνθετη αγορά. Προσεγγίζετε νέους πελάτες, που μπορούν να σας εντοπίσουν πιο εύκολα μέσω διαδικτύου και καταργείτε σημαντικούς περιορισμούς του φυσικού σας καταστήματος, όπως το ωράριο ή τα γεωγραφικά όρια. Ένα e-shop επιτρέπει τις αγορές 24/7 και εκμηδενίζει τις αποστάσεις – γι’ αυτό συχνά προτιμάται από τους καταναλωτές.

Ικανοποίηση πελατών.

Ένα μοντέρνο και λειτουργικό e-shop μπορεί να απογειώσει τα επίπεδα ικανοποίησης και εξυπηρέτησης της πελατείας σας. Μπορείς να προσφέρεις μία συναρπαστική εμπειρία στους επισκέπτες σας, μετατρέποντας την αγοραστική διαδικασία σε παιχνίδι! Ακόμη, διευκολύνετε τους πελάτες σας να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, απλώς με μερικά clicks.

Ελαχιστοποίηση κόστους.

Η κατασκευή e-shop δεν είναι ένα δαπανηρό εγχείρημα για την επιχείρησή σας. Ένα σύγχρονο online κατάστημα μπορεί να αποδειχθεί πολύ οικονομικό, για τρεις σημαντικούς λόγους. Πρώτον, μειώνει δραστικά τα διαφημιστικά κόστη. Προσφορές, εκπτώσεις, νέες συλλογές, διαγωνισμοί – βρίσκονται όλα εκεί! Δεύτερον, πολλαπλασιάζει τα κέρδη, λόγω της προσέλκυσης νέων καταναλωτικών ομάδων. Τέλος, έχει χαμηλό κόστος κατασκευής και συντήρησής σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ενέργεια (νέο φυσικό κατάστηαμ, πωλητές, κλπ.).

H BSN, κατά στο στάδιο ανάπτυξης ενός νέου eShop, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους παρακάτω παράγοντες επιτυχίας:

Διαχείριση Προϊόντων

Το πρώτο βήμα για την ενεργοποίηση ενός e-shop είναι η καταχώρηση των προϊόντων, μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία. Με τα εργαλεία που έχει αναπτύξει η BSN, θα μπορέσετε εύκολα, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και κυρίως χωρίς σπατάλη χρόνου να εισάγετε όλα σας τα προϊόντα στο BSN SCU e-Shop. Το BSN SCU e-Shop διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες εισαγωγής και διαχείρισης των στοιχείων των προϊόντων σας. Συγκεκριμένα επιτρέπει την εισαγωγή και διαχείριση στοιχείων είτε μεμονωμένου προϊόντος, είτε λίστας προϊόντων από υπάρχοντες καταλόγους οποιασδήποτε μορφής (excel, csv, txt, xml κ.α.), είτε αυτόματη επικοινωνία και συγχρονισμό με καταλόγους που διαθέτουν οι προμηθευτές σας και ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο μέσω του BSN SCU Connector Manager. Ακόμη το BSN SCU e-Shop υποστηρίζει την δημιουργία και διαχείριση απεριόριστων κατηγοριών και υποκατηγοριών (οριζόντια και κάθετα) προϊόντων, με δυνατότητα δημιουργίας και εμφάνισης ειδικών φίλτρων για κάθε μία.
• Διαχείριση μεμονωμένου προϊόντος
• Διαχείριση καταλόγου προϊοντων
• Λειτουργία Connector Manager
• Διαχείριση κατηγοριών και υπoκατηγοριών προϊόντων

Εύκολη και αποτελεσματική αναζήτηση

Διαθέτετε προϊόντα με πολλά χαρακτηριστικά όπως τύπος, χρώμα, μέγεθος, υλικό, σχήμα κλπ και μεγάλη ποικιλία τιμών;
Mε το εξελιγμένο φίλτρο πολλαπλών χαρακτηριστικών του BSN SCU e-Shop, οι επισκέπτες μπορούν να εντοπίζουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θέλουν να έχουν και το εύρος τιμών που τους ενδιαφέρει.
Με τον τρόπο αυτό οι επισκέπτες βρίσκουν εύκολα αυτό που τους ενδιαφέρει χωρίς να χάνουν χρόνο και είστε σίγουροι ότι είδαν όλα τα πιθανά προϊόντα που θα ήθελαν.
Τα αποτελέσματα της αναζήτησης εμφανίζονται εξαιρετικά γρήγορα - επειδή δεν απαιτείται η ανανέωση της σελίδας για να προβάλουμε τα αποτελέσματα – ενώ στα αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίζεται και η φωτογραφία του προϊόντος.
Το BSN SCU e-Shop παρέχει την δυνατότητα ορισμού διαφορετικών φίλτρων ανά κατηγορία και υποκατηγορία προϊόντων. Δίνει επίσης την δυνατότητα στον Διαχειριστή να ορίσει νέα φίλτρα ή να καταργήσει υπάρχοντα, όποτε αυτός το επιθυμεί.
Πρόκειται για μια έξυπνη και αποτελεσματική αρχιτεκτονική η οποία αυξάνει τις πιθανότητες αγοράς προϊόντος και επιστροφής του επισκέπτη στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
• Αναζήτηση Προϊόντων
• Φίλτρα ανά κατηγορία
• Δημιουργία - απαλοιφή φίλτρου

One-Page Checkout

Ο τρόπος ολοκλήρωσης της παραγγελίας είναι ένα από τα πλέον σημαντικά σημεία σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι τυχόν δυσκολίες ή πολυπλοκότητες και ασάφειες που μπορεί να παρουσιάζει μπορεί να αποτρέψουν τους πελάτες από την οριστική επιβεβαίωση της παραγγελίας τους.
Στη BSN δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ευκολία της αγοράς και γι'αυτό το λόγο έχουμε αναπτύξει για τα e-shop των πελατών μας διαδικασία ολοκλήρωσης σε μία σελίδα (One Page Checkout).
Στο checkout κάθε λεπτομέρεια κάνει διαφορά. Αν και κάθε e-shop έχει διαφορετικές ανάγκες και οι χρήστες του ανταποκρίνονται διαφορετικά, η BSN δημιούργησε σελίδα checkout υψηλής απόδοσης ή οποία βελτιώνεται διαρκώς.
Ιδιαίτερη σημασία όμως, πρέπει να δίνεται και στην διαδικασία εγγραφής μέλους, εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης έχει στην διάθεσή του πλήρες ιστορικό των αγορών και των πληρωμών του σε εξαιρετικά φιλικό περιβαλλον.
• Διαδικασία One Page Checkout
• Διαδικασία Εγγραφής Μέλους
• Διαχείριση λογαριασμού Μέλους

SEO από την αρχή και πάντα

Η εμφάνιση του e-shop σας "ψηλά" στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης φέρνει δωρεάν επισκέπτες. Παραλαμβάνοντας από την BSN το e-shop σας, θα είναι ήδη βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Με τους μηχανισμούς Search Engine Optimization που έχουμε αναπτύξει, το ηλεκτρονικό κατάστημά σας θα βελτιστοποιεί αυτόματα το περιεχόμενο που θα εισάγετε κατά τη διάρκεια λειτουργίας του (νέα προϊόντα, νέες κατηγορίες προϊόντων). Έτσι θα επιτυγχάνετε σταθερά την καλύτερη δυνατή κατάταξη.

Ταχύτητα, ταχύτητα, ταχύτητα

Tα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι δυναμικά συστήματα που δημιουργούν το περιεχόμενο της σελίδας που θα δεί κάποιος επισκέπτης τη στιγμή που θα το ζητήσει. Το γεγονός αυτό αυξάνει το χρόνο φορτώματος και καταστρέφει την καλή εντύπωση προς τον επισκέπτη.
Έχει μετρηθεί με πειράματα από το ebay και την Microsoft, ότι για κάθε 100ms που αργεί να φορτώσει το e-Shop, πέφτουν οι πωλήσεις 0.8-1.0%. Πέραν αυτού, η ταχύτητα φορτώματος του ηλεκτρονικού καταστήματος επηρεάζει τόσο την κατάταξη στο Google, όσο και το κόστος της διαφήμισης που τυχόν τρέχετε στο Google AdWords.
Για τους παραπάνω λόγους, η BSN ανέπτυξε τεχνικές caching (αποθήκευση των σελίδων σε προσωρινή μνήμη) ώστε ο server να ξεκινά αστραπιαία την αποστολή των σελίδων του ηλεκτρονικού καταστήματός σας.
Aκόμη χρησιμοποιούμε τεχνικές όπως βελτιστοποίηση γραφικών και css sprites καθώς και ό,τι συμβουλεύει το Google Page Speed για μέγιστη ταχύτητα κατά το φόρτωμα των σελίδων του e-Shop.

Πληρωμή με κάρτα, πιστωτική ή χρεωστική

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ο τρόπος πληρωμής να εξασφαλίζει ασφάλεια στον αγοραστή και χαμηλό κόστος στον πωλητή. Παρέχουμε την ιδανική λύση καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος, εύκολα και γρήγορα. Πλεονεκτήματα:

 • Άμεση ενεργοποίηση με απλή διαδικασία εγγραφής.
 • Κατάθεση χρημάτων την επόμενη μέρα από την πώληση.
 • Δυνατότητα παροχής άτοκων δόσεων.
 • Σύνδεση με κάρτα αποδείξεων.
 • Πιστοποίηση ασφαλείας PCI_DSS.
 • Εξελιγμένο περιβάλλον διαχείρισης.
Yποστήριξη όλων των καρτών πιστωτικών ή χρεωστικών.
Και φυσικά, υποστηρίζεται η δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και η αντικαταβολή.

Responsive: Σας βλέπουν από παντού!

Και από «παντού» εννοούμε από επιτραπέζιους υπολογιστές, laptops, netbooks, tablets και smartphones, smart tvs, smart glasses, smart watches, ότι είναι “smart”. Με άλλα λόγια το site είναι Responsive, δηλαδή προσαρμόζεται η διάταξη του και το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη ανάλογα με τις διαστάσεις και τις δυνατότητες της συσκευής του επισκέπτη.

Usability Tests

Τα τεστ ευχρηστίας (usability tests) είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο που μπορεί να αποκαλύψει με ποιο τρόπο βλέπουν το site οι τελικοί χρήστες. Ένα σύνολο χιλιάδων Ελλήνων και ξένων χρηστών δοκιμάζει τη χρηστικότητα και του ηλεκτρονικού σας καταστήματος επιτρέποντάς μας να το βελτιστοποιήσουμε ακόμα και πριν ανοίξει για τους πραγματικούς πελάτες σας.
Με αυτό το εργαλείο έχετε ήδη κάνει το online κατάστημά σας πιο φιλικό προς τους χρήστες και πιο κερδοφόρο για εσάς, μειώνοντας το ποσοστό εγκατάλειψης (bounce rate) και αυξάνοντας το ποσοστό μετατροπής.

Google Analytics

Στη BSN, έχουμε την εμπειρία από δεκάδες e-shop να σας συμβουλέυσουμε και να σας κατευθύνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση για την αύξηση των πωλήσεων του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Διασυνδέοντας το e-shop με το Google Analytics και περνώντας σε αυτό τα δεδομένα πωλήσεων (τζίρο, αριθμό παραγγελιών, προϊόντα που πωλούνται), έχουμε τη δυνατότητα να αναλύσουμε και να βελτιστοποιήσουμε τις πωλήσεις του e-shop ανά πηγή επισκεψιμότητας, ανά καμπάνια, ανά λέξη κλειδί κ.ά.

Conversion Funnel Tracking Setup

Στα περισσότερα e-shop, μόνο 15-25% των χρηστών που κάνουν προσθήκη στο καλάθι, ολοκληρώνουν την αγοράς τους. Η παρακολούθηση του conversion funnel (του καναλιού διοχέτευσης των επισκεπτών μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς) μας επιτρέπει να εντοπίζουμε τα σημεία που χρήζουν βελτίωσης στο e-shop σας, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων.

Φιλοξενία σε γρήγορους & αξιόπιστους Servers

Όσο καλό και να είναι το e-shop σας, όσο καλά και να είναι τα προϊόντα σας, αν ο server που φιλοξενεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δεν λειτουργεί αδιαλείπτως και σωστά, χάνετε πελάτες. Στη BSN, οι servers μας παρακολουθούνται σε 24ωρη βάση από εξειδικευμένη ομάδα που επεμβαίνει σε κάθε πρόβλημα πριν το πάρετε είδηση ούτε εσείς, ούτε οι πελάτες σας.

Υπολογισμός μεταφορικών

Ο υπολογισμός των μεταφορικών σε ένα e-Shop είναι από τις πιο επίπονες διαδικασίες για τους πελάτες και τους ιδιοκτήτες online καταστημάτων. Συχνά προβλήματα όπως συνεργασία με μεταφορικές και courier, δυσπρόσιτες περιοχές, μεταφορά προϊόντων με μεγάλο βάρος ή όγκο, κ.α. ταλαιπωρούν τους χρήστες και τους απωθούν να αγοράσουν από e-Shop που δεν υπολογίζουν ακριβώς τα μεταφορικά.
Γνωρίζοντας τα παραπάνω προβλήματα, αναπτύσσουμε λύσεις υπολογισμού μεταφορικών για κάθε ανάγκη.
Μερικά από τα συστήματα υπολογισμού μεταφορικών που έχουμε αναπτύξει είναι:
 • Online/Offline διασύνδεση με courier.
 • Ορισμός μεταφορικών ανά Νομό/Περιοχή για μεταφορικές εταιρείες.
 • Υπολογισμός μεταφορικών με βάση βάρος, όγκο, είδος προϊόντος ή οποιονδήποτε συνδυασμό τους.

Αυτοματοποίηση αποστολών

Η αυτοματοποίηση των αποστολών γλιτώνει χρόνο και χρήμα. Έχουμε αναπτύξει διασυνδέσεις με τα API των μεγαλύτερων εταιρειών courier στην Ελλάδα. Αυτό επιτρέπει την αυτοματοποιημένη δημιουργία των voucher αποστολής, καθώς και την παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Έτσι μειώνονται στο ελάχιστο οι τηλεφωνικές επικοινωνίες από τους πελάτες που αναζητούν την τύχη του δέματός τους και αυξάνεται η αξιοπιστία του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Custom ανάπτυξη χωρίς περιορισμούς

Η BSN δεν περιορίζεται από έτοιμα templates ή μηχανισμούς. Έχει την εμπειρία και την ικανότητα να αναπτύξει οποιαδήποτε εμφάνιση και οποιαδήποτε λειτουργικότητα πάνω στο e-shop σας ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε όχι στο περίπου, αλλά στο 100%. Επιπλέον, όλη η ομάδα ανάπτυξης δουλεύει από τα γραφεία μας, σε πλήρη απασχόληση, κάτι που σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ζητήσετε, αλλά και να έχετε τις αλλαγές ή την υποστήριξη που χρειάζεται ένα e-shop υψηλών απαιτήσεων.
 • Ενσωμάτωση Κοινωνικών δικτύων – Διαδραστικότητα επισκεπτών – Αύξηση μετατροπών
 • Οι δυνατότητες μεγιστοποίησης του ποσοστού μετατροπών στα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζει η BSN είναι πρακτικά απεριόριστες. Προτάσεις αγορών, προγράμματα επιβράβευσης πελατών βάσει ενεργειών που πραγματοποιούν, σχολιασμός και κριτικές προϊόντων, είναι μερικές από τις διαθέσιμες εφαρμογές.
 • Ανάλογα με το προϊόν και το ύφος της επιχείρισής σας μπορούμε να προτείνουμε τρόπους με τους οποίους αυξάνουμε το ποσοστό μετατροπών αλλά και το μέσο ύψος παραγγελίας. Παράγοντες σημαντικοί για την επιτυχία του ηλεκτρονικού καταστήματος.
 • Πολλαπλά ηλεκτρονικά καταστήματα σε μια βάση δεδομένων
 • Για της επιχειρήσεις που η ενασχόλησή τους δεν περιορίζεται σε μια εμπορική κατηγορία, η BSN μέσω της εμπειρίας της, μπορεί να δημιουργήσει πολλαπλά websites βασιζόμενα σε μια κοινή βάση δεδομένων.Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, όπως ο διαμοιρασμός των λογαριασμών πελατών, χαμηλότερο συγκριτικό κόστος υλοποίησης, λιγότερος χρόνος συντήρησης και παραγγελιοληψίας.
 • Επικοινωνία