Εμπορική Διαχείριση

PROSVASIS.GO

Υποστηρίξτε αποτελεσματικά την επιχείρησής σας με μία online εφαρμογή. Ξεχάστε την πολυπλοκότητα, τα λάθη και τις χαμένες πωλήσεις, προσφέροντας καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες σας.

Κλείστε συμφωνίες σε ελάχιστο χρόνο - Απλοποιήστε τη λήψη των παραγγελιών σας

Δημιουργήστε προσφορές πωλήσεων και αποστείλετέ τες ηλεκτρονικά στους πελάτες σας, σε λίγα μόνο λεπτά. Και το πιο σημαντικό, μετατρέψτε μία υπάρχουσα προσφορά πωλήσεων σε τιμολόγιο (προς είσπραξη) με ελάχιστα μόνο κλικ, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.
Πόσες φορές έχει χρειαστεί να δείτε εάν έχετε κάποιο προϊόν στην αποθήκη σας; Μην χάνετε χρόνο πια. Εισάγοντας όλα τα είδη και τα αποθέματά τους στο Prosvasis Go, μπορείτε να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή τη διαθεσιμότητά τους και να εκδίδετε προσφορές ή να παίρνετε άμεσα παραγγελίες, από το χώρο του πελάτη σας.

Διαχείριση πελατών

Ξεχάστε τις ατζέντες και τις σημειώσεις. Καταχωρήστε όλα τα στοιχεία των πελατών σας, κάνοντας εξαιρετικά απλή και γρήγορη την έκδοση όλων των σχετικών παραστατικών: από προσφορές, παραγγελίες, πωλήσεις και δελτία αποστολής έως πιστωτικά σημειώματα και επιστροφές εμπορευμάτων.

Έσοδα - Έξοδα

Καταχωρήστε στο Prosvasis Go τις εισπράξεις μετρητών, τις επιταγές των πελατών σας, καθώς και τις πληρωμές που γίνονται μέσω πιστωτικών καρτών. Συγκεντρώστε σε ένα σημείο όλη την πληροφόρηση για τις πωλήσεις σας, ελέγχοντας την πορεία των εισπράξεων οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.
Καταχωρήστε όλα τα έξοδα της επιχείρησής σας στο Prosvasis Go, αποστέλλοντας άμεσα τα παραστατικά στο λογιστή σας.
Απαλλαγείτε από τα κουτιά με τις αποδείξεις και τα αρχεία excel. Ξενοιάστε, καταγράφοντας τις αγορές και τις εταιρικές σας δαπάνες στο Prosvasis Go. Απλά, εισάγετε τα απαιτούμενα στοιχεία και δημιουργήστε τις σχετικές εγγραφές σε λίγα μόνο λεπτά. Μέσα από το desktop, το laptop, το tablet ή το smartphone σας.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε άλλο για χαμένες, φθαρμένες ή σκισμένες αποδείξεις και τιμολόγια. Απλά, τραβήξτε φωτογραφία τα φυσικά παραστατικά των εξόδων σας τη στιγμή που τα παραλαμβάνετε, αποθηκεύστε τα αρχεία στο Prosvasis Go (μέσω Dropbox) και προωθήστε τα με email στο λογιστή σας.

Αγορές - Δαπάνες

Εισάγετε στο Prosvasis Go όλες τις αγορές που κάνετε από τους συνεργαζόμενους προμηθευτές σας. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να είστε πάντοτε ενήμεροι για τις οφειλές της επιχείρησής σας σε μετρητά, επιταγές ή πιστωτικές κάρτες, προγραμματίζοντας ανάλογα τις πληρωμές σας.
Καταβάλατε χρήματα για τη φιλοξενία των συνεργατών σας, εταιρικά ταξίδια ή την αγορά αναλωσίμων; Καταχωρήστε τα έξοδα και τον τρόπο πληρωμής τους στο Prosvasis Go και αποκτήστε πλήρη εικόνα για το σύνολο των εταιρικών σας δαπανών, εντοπίζοντας παράλληλα περιθώρια εξοικονόμησης κόστους.
Μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για την απόδοση της δουλειάς σας,έχοντας πρόσβαση στα οικονομικά σας σε πραγματικό χρόνο.
Μάθετε πως τα πηγαίνει η επιχείρησή σας οποιαδήποτε χρονική στιγμή, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή. Απλά, κάντε login στο Prosvasis Go και ενημερωθείτε άμεσα για την πορεία της εταιρείας σας, (έσοδα, έξοδα, απαιτήσεις, υποχρεώσεις και ρευστότητα) που εμφανίζεται αυτόματα στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής.
Αποφύγετε τις εκπλήξεις, γνωρίζοντας με ακρίβεια πόσα χρήματα μπαίνουν και βγαίνουν από το ταμείο σας. Προγραμματίστε καλύτερα τις δραστηριότητές σας, παρακολουθώντας τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις (σε μετρητά, επιταγές ή κάρτες) που προκύπτουν αυτόματα από τις συναλλαγές που καταχωρείτε στο Prosvasis Go.
Μοιραστείτε τα δεδομένα σας με το λογιστή σας Προετοιμαστείτε έγκαιρα για την περίοδο των δηλώσεων, παρέχοντας στο λογιστή σας όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει για την επιχείρησή σας. Εξάγετε εύκολα δεδομένα και reports για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Οι αναφορές του Prosvasis Go είναι απλές και κατανοητές για εσάς και εξαιρετικά χρήσιμες για το λογιστή σας.

Διαχείριση Xρόνου - Εργασιών - Έργων

Αξιοποιήστε πλήρως το χρόνο σας, προγραμματίζοντας τα ραντεβού και τις επισκέψεις σας με το ημερολόγιο του Prosvasis Go. Ορίστε προτεραιότητες, καταχωρήστε χρήσιμες σημειώσεις και επιμέρους εργασίες σε κάθε συνάντηση, επισυνάπτοντας παράλληλα συνοδευτικά έγγραφα και αρχεία (μέσω Dropbox).
Βελτιώστε την καθημερινή σας λειτουργία, οργανώνοντας τις εργασίες σας σε έργα. Ενσωματώστε στο Prosvasis Go όλες τις λεπτομέρειες κάθε έργου, καταχωρώνντας στο ημερολόγιο κάθε εργασία που σχετίζεται με το έργο. Εισάγετε όλα τα σχετικά παραστατικά και παρακολουθήστε (ανά πάσα στιγμή) την οικονομική εξέλιξη κάθε έργου.
Παρακολουθήστε αναλυτικά κάθε έργο. Καταχωρήστε στο Prosvasis Go όλα τα παραστατικά (εσόδων και εξόδων) όλων των έργων σας και παρακολουθήστε, σε πραγματικό χρόνο, την οικονομική πορεία κάθε έργου χωριστά. Ανατρέξτε στη συγκεντρωτική αναφορά της εφαρμογής και δείτε άμεσα ποια έργα παράγουν έσοδα για την επιχείρησή σας.
Μην ψάχνετε άλλο ατελείωτα emails για να βρείτε ένα συνημμένο αρχείο ή έγγραφο. Επισυνάψτε όλα τα σημαντικά αρχεία στο Prosvasis Go (μέσω Dropbox). Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο και επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει πραγματικά αξία: πώς θα κάνετε καλύτερα τη δουλειά σας.

Εμπορεύματα - Αποθήκες

Εισάγετε όλα τα προϊόντα που πουλάτε ή αγοράζετε, καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχετε στους πελάτες σας, στο Prosvasis Go. Προσθέστε φωτογραφία, κωδικό και περιγραφή είδους, τιμές (χονδρικής-λιανικής), εκπτώσεις και κάθε άλλη πληροφορία, απλοποιώντας την καταχώρηση των παραστατικών πωλήσεων και αγορών.
Καταχωρήστε στην εφαρμογή όλες τις εισαγωγές και τις εξαγωγές ειδών από την αποθήκη σας (σε επίπεδο αξίας και ποσότητας). Με την ένταξη του είδους στις γραμμές του σχετικού παραστατικού, το Prosvasis Go συμπληρώνει αυτόματα όλα τα προκαθορισμένα πεδία, περιορίζοντας το χρόνο έκδοσής του.
Μην χάνετε άλλες πωλήσεις λόγω μη διαθεσιμότητας προϊόντων. Κάθε φορά που καταχωρείτε παραστατικά πωλήσεων και αγορών ειδών στο Prosvasis Go, ενημερώνεται αυτόματα και το υπόλοιπο της αποθήκης σας. Έτσι, έχετε πάντα πλήρη εικόνα για τα αποθέματά σας, φροντίζοντας έγκαιρα για την αναπλήρωσή τους.
Απλοποιήστε τη διαδικασία αγοράς προϊόντων από προμηθευτές. Οργανώστε τα στοιχεία επικοινωνίας όλων των προμηθευτών (με τους οποίους συνεργάζεστε) σε μία online εφαρμογή, κάνοντας εύκολη και γρήγορη την καταχώρηση νέων παραγγελιών από όπου και αν βρίσκεστε.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Μεταβείτε από τα χαρτιά, στην ηλεκτρονική τιμολόγηση. Απαλλαγείτε από μπλοκάκια και χειρόγραφες ενέργειες, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο για να κάνετε καλύτερα τη δουλειά σας.
Εκδώστε ηλεκτρονικά τιμολόγια και αποστείλτε τα αυτόματα στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, απευθείας από το Prosvasis GO. Το Prosvasis GO, ανταποκρίνεται πλήρως στα νέα δεδομένα, βοηθώντας σας να ανταπεξέρχεστε με ασφάλεια, αξιοπιστία και ταχύτητα στις υποχρεώσεις που δημιουργεί η τήρηση ηλεκτρονικών βιβλίων.
Δημιουργήστε τιμολόγια βάσει των δικών σας αναγκών. Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την εμφάνιση των τιμολογίων σας. Επιλέξτε ένα από τα έτοιμα θέματα του Prosvasis Go, προσθέστε το λογότυπό σας, προσαρμόστε χρώματα και γραμματοσειρές, για να φτιάξετε το τιμολόγιο που ανταποκρίνεται καλύτερα στη δική σας επιχείρηση.
Εκδώστε τα τιμολόγιά σας σε ελάχιστο χρόνο. Δημιουργήστε άμεσα Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών, Τιμολόγια-Δελτία Αποστολής και Αποδείξεις Λιανικής. Εισάγετε απλά το είδος ή την υπηρεσία και τον πελάτη και αφήστε τα υπόλοιπα στο Prosvasis Go. Η εφαρμογή συμπληρώνει αυτόματα όλα τα πεδία του τιμολογίου, εφαρμόζοντας τα στοιχεία του πελάτη, τιμές και εκπτώσεις, τρόπους πληρωμής, συντελεστές ΦΠΑ κλπ.
Ολοκληρώσατε επιτυχώς μία πώληση; Μην περιμένετε να επιστρέψετε στο γραφείο. Εκδώστε το τιμολόγιο μέσα από το laptop, το tablet ή το smartphone σας και αποστείλετέ το ηλεκτρονικά στον πελάτη σας, επιταχύνοντας σημαντικά την είσπραξή του.
Μην χάνετε χρόνο ψάχνοντας φακέλους και σωρούς εγγράφων. Με το Prosvasis Go, όλα τα τιμολόγια των πελάτων σας είναι συγκεντρωμένα σε μία online εφαρμογή για να μπορείτε να ανατρέχετε εύκολα σε όποιο επιθυμείτε, ακόμη και όταν είστε καθοδόν για μία συνάντηση

Επικοινωνία