Διαχείριση Επιχειρηματικών Πόρων - ERP

Soft1 series 5

Μεγιστοποιήστε την ευελιξία της επιχείρησής σας χωρίς περιορισμούς στη λειτουργικότητα. Το Soft1 ERP είναι πολύ περισσότερο από ένα συνηθισμένο σύστημα διαχείρισης επιχειρηματικών πόρων. Είναι ένα σύγχρονο λογισμικό «ανοικτής αρχιτεκτονικής» που συνδυάζει, την εμπειρία 30 ετών με περισσότερες από 13,000 επιτυχημένες υλοποιήσεις με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές καινοτομίες.
Tο Soft1 ERP τα ουσιαστικά αποτελέσματα βοηθά την επιχείρηση σας να επιτύχει τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των επιχειρηματικών διαδικασιών της, να κινηθεί γρηγορότερα και να ενισχύσει συνολικά την ανταγωνιστικότητά της.
Το Soft1 ERP έχει σχεδιαστεί με την απαραίτητη απλότητα και ευελιξία έτσι ώστε να καλύπτει αποτελεσματικά τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας. Πρόκειται για ένα ενιαίο και πλήρως παραμετροποιήσιμο σύστημα που σας προσφέρει απλοποίηση διαδικασιών, στρατηγική διορατικότητα και παραγωγικότητα ενώ συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και εξέλιξη των επιχειρησιακών στόχων.

Το Soft1 ικανοποιεί πλήρως την αυξανόμενη ανάγκη των εταιρειών για “επιχειρησιακή φορητότητα” αξιοποιώντας ένα ισχυρό σύνολο από Web & Mobile εφαρμογές. Οι εφαρμογές αυτές επιτρέπουν την ασφαλή και αξιόπιστη πρόσβαση σε δεδομένα της επιχείρησης από οπουδήποτε, με χρήση φορητών συσκευών (tablet, smartphone κλπ.).
Το Soft1 ERP διατίθεται για λειτουργία τόσο στο cloud, όσο και σε on-premise εγκαταστάσεις. Μπορείτε να επιλέξετε την αγορά του λογισμικού με άδεια χρήσης (user licenses) ή τη λειτουργία του λογισμικού με ετήσια συνδρομή (μοντέλο ASK) που περιλαμβάνει και τις νέες εκδόσεις.
Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησης σας από ένα ενιαίο σύστημα που θα βελτιώσει τη συνολική απόδοση της επιχείρησής σας. Το Soft1 ERP καλύπτει διεξοδικά τις οργανωτικές και λειτουργικές απαιτήσεις μιας επιχείρησης και προσφέρει την απαραίτητη πληροφόρηση που αυξάνει την στρατηγική διορατικότητα και την παραγωγικότητα ενώ συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και εξέλιξη των επιχειρησιακών στόχων.
Ο ειδικός σχεδιασμός του λογισμικού Soft1 ERP και το εξαιρετικά απλό και ομοιογενές περιβάλλον εργασίας που διαθέτει, καθιστούν εύκολη την εκμάθηση και αξιοποίηση των λειτουργιών του από απλούς χρήστες.
Η εξαιρετική λειτουργική πληρότητα του Soft1 ERP δημιουργεί ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και ανοίγει νέες προοπτικές για κάθε επιχείρηση.
Aποκτήστε μια σύγχρονη μηχανογράφηση με ουσιαστικά οφέλη και δυνατότητες όπως μείωση λειτουργικού κόστους, αυτοματοποίηση διαδικασιών, αποδοτικότερες συνεργασίες, αύξηση παραγωγικότητας και Real-time πληροφόρηση.